Om oss

Vi kan taktelt! Med totalt 18 turer fra Norge til Sahara(!) samt et utall turer i Norge på kryss og tvers i taktelt så har vi samlet over tusen døgn i taktelt. Vi er takteltentusiaster med stor T og sammen med våre nøye utvalgte produsenter jobber vi ustoppelig for å finne det riktige takteltet for deg. 

Jan Frenningsmoen

Jan Frenningsmoen

På Jan’s første europatur i en Renault 4 i 1968 var reiselysten tent og har lyst sterkt siden. Hans kombinasjon av sterk skapertrang og eventyrlyst har ført til blant annet 12 turer fra Rena til Nord-Afrika med totalt 5 selvbygde ekspedisjonsbiler. Overnattingen har vært 1. klasse i fantastisk natur med en ubeskrivelig flott utsikt. I taktelt, med andre ord.

Jan elsker ekspedisjoner, men er også glad i komfort. Derfor foretrekker han taktelt med en ekstra god madrass og sin egen dyne og pute. Høyden gir bedre utsikt og sikkerhet mot besøk fra uønskede insekter og dyr. Spør han hva om helst om taktelt, og du vil med høy sannsynlighet få et godt svar. Er du i nærheten av Rena er du også alltid velkommen innom til vår utstilling og en hyggelig taktelt-prat.

Knut Øistein Haug

Knut Øistein Haug

Knut Øistein er fiske- og friluftsentusiast, takteltentusiast og glad i å selge det riktige takteltet til deg. I 2013 startet hans første taktelttur som var ikke mindre enn Norge – Sahara i en egenbygget 4×4 offroader. Siden har han hatt 10 forskjellige taktelt og fått bred erfaring med montering/tilpassing av taktelt.

Det han liker best med taktelt er friheten med å kunne telte nesten hvor som helst og sette basecamp så nært der turen skal starte som mulig. Hvor som helst for Knut er et sted mellom Lofoten og Lindesnes, Tyskland, Italia, Tunisia, Algerie eller Marokko for å nevne noe. Han bor på Vinterbro og har tomten fullt av utstillingsmodeller du kan se på.

Trygve J. Studsvik

Trygve J. Studsvik

Trygve J. Studsvik er fjell-, ski-, kite- og takteltentusiast som angrer på at han ikke kjøpte taktelt samtidig med sin første bilen. Noen vil påstå at Trygve nesten er litt smågal når han kiter over Hardanervidda midtvinters på natta eller deltar på skiløp som Expedition Amundsen, men selv sier han at det er helt normalt.  

Etter svært mange turer med i verdens flotteste natur og landskap har han innsett han han ikke trenger verken dyrt hotellrom eller hytte. Det eneste han trenger er en god seng og den bør aller helst være plassert i nærheten av de gode opplevelsene. Den optimale løsningen blir da et taktelt. Alltid klar, alltid tilgjengelig. En kan overnatte nærmest hvor som helst, når som helst. Om det er som utgangspunkt for jakt, tur, skitur, idrettsarrangement (har selv overnattet på en fergekai der starten for et terrengløp gikk neste morgen), eller rett og slett som kosetur, er dette en veldig gunstig løsning. 

Når Trygve kjøpte sitt første taktelt, kjøpte han også en notisbok for å loggføre antall overnattinger, for å se om det var verdt kjøpet. Det ble over 100 overnattinger(!) de to første årene og mange på vinteren på Haukelifjell. Konklusjonen var klar, så lenge han har bil, har han taktelt. Trygve er bosatt i Sveio på Haugalandet og hvis du er bosatt på Vestlandet og ønsker å se Femke – Miles Starling så er det bare til å ta kontakt.

Allan Hovda

Allan Hovda

Allan er levende bevis på at å dra på takteltur med kone og to små barn er både gjennomførbart og utrolig moro. Det er faktisk så moro at hans fem år gamle sønn spurte om ikke  de ikke kunne selge leiligheten og flytte inn i takteltet i stedet. 

Sammen med familien har han reist verden rundt som til Hawaii, Australia, Patagonia, Galapagos og utallige andre steder. Favoritten? Sensommer i Lofoten og Hardanger, med taktelt. 

Inspirasjon